HTML

Téveszme zúzda

A téveszmék makacs dolgok - ha nem nézünk velük szembe, nincs semmi esélyünk!

Friss

Gyurcsányt bíróság elé állítják?

2011.04.29. 13:25 nocenz_Ura

Mintha csak tegnapi, a Fidesz vasökle című bejegyzésem igazát akarnák igazolni, az ügyészség megint lépett egy nagyot a központi erőteret uraló Párt érdekében. Nem az a kérdés, hogy Gyurcsánynak vannak-e politikai bűnei, hibázott-e kormányfőként nagyokat is - az viszont egyszerűen marhaság, ha a sukorói beruházás miatt akarják meghurcolni. Arról nem is beszélve, hogy már a politikai és a jogi felelősség.

"A Legfőbb Ügyészség mentelmi jogom felfüggesztését kezdeményezte" - írja Gyurcsány a Facebookon. "Ahogy korábban ígértem, lemondok mentelmi jogomról. Arra kérem a Parlamentet, hogy adjon ki az ügyészségnek.

A nyúlfarknyi hivatalos levélből az derül ki, hogy hivatali visszaéléssel gyanúsítanak. Hogy milyen ügyben, azt csak feltételezni tudom. Minden esetre az értesítés 202/2009 számon indított büntetőügyről ír, az pedig tanúkihallgatás jegyzőkönyve szerint a sukorói beruházást fedi.

Ha a bíróságon kell megküzdeni önmagamért, politikámért, vagy éppen politikai ellenfeleimmel, hát legyen. Állok elébe."

1 komment · 1 trackback

Címkék: fidesz gyurcsány ügyészség

A bejegyzés trackback címe:

https://zuzda.blog.hu/api/trackback/id/tr982864550

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mélyponton 2011.05.16. 17:30:02

Ezen a blogon viszonylag kevés szó esik az ellenzék nagy pártjáról, a nyolc évig regnáló Magyar Szocialista Pártról – összesen egy-két írásban jelent meg a párt neve, akkor is inkább Gyurcsány miatt. Liberálisként pedig szeretünk kritizálni minde...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tandydini 2011.06.21. 11:14:01

Miért marhaság? Nem hiszem, hogy a tudta nélkül át tudtak volna játszani egy ekkora értéket egy izraeli befektetőnek. Az már jó sok pénzt szét kellett osszon ezért, magyarán lobbizott, az pedig valszeg a tudomására jutott. Ha Ferkó tudott a dologról, de hallgatott, és nem tett feljelentést, az legalábbis bűnsegély,nem? A büntetési tétel ugyanaz, ha jól emlékszem.
süti beállítások módosítása