HTML

Téveszme zúzda

A téveszmék makacs dolgok - ha nem nézünk velük szembe, nincs semmi esélyünk!

Friss

Nem lett béke, szabadság és egyetértés!

2011.05.31. 10:21 nocenz_Ura

Elkaptuk egy felháborodott és aggódó állampolgár levelét! Íme:
 
 
Mélyen tisztelt Vezénylő Tábornok Úr!
 
Szíves engedelmével ezúton szeretném felhívni a figyelmét arra, hogy a sötétben bujkáló ellenség ismét rárontott a nemzetre, és tudatos aknamunkával megakadályozta a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozat magasztos céljainak megvalósítását. Megszentségtelenítették a dicsőséges fülkeforradalom eszményeit!
 
Mert hát mit is kívánt a magyar nemzet? Azt, hogy legyen béke, szabadság és egyetértés! Ha valaki ezt nem tudná, bárhol elolvashatja, szép nyomtatott papírlapokon van kifüggesztve a közintézmények folyosóin. Erre mit lát az utca embere? Azt, hogy egyre kevesebb a szabadság, a munkahelyéről bármikor kirúghatják, a sajtó is folyton sír, hogy a torkára lépnek, de biztosan van benne valami, mert például a köztévét már csak focimeccs idején érdemes nézni. 
 
Az egyetértésről aztán már ne is beszéljünk, a munkahelyen és a családban is marják egymást az emberek, és a béke is éppen elszáll. Vannak falvak, ahonnan húsvéti kirándulásra kell elbuszozniuk az embereknek, a városokban meg mindenféle tüntetők masíroznak. Igaz, még nem gyújtogatnak, és nem borogatnak autókat, mint a legutóbbi átkosban, de ezek a dolgok sajnos elfajulhatnak, mert egyre nagyobb a szegénység és az elkeseredettség, már a szociális segélyt is megvágták a Nemzeti Együttműködés Rendszerébe beszivárgó ellenségek. 
 
Azt hallottam tegnap a kocsmában, hogy a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozat céljainak keresztülhúzásával alaposan gyanúsítható valami O. V. nevű budapesti lakos. Két pálesz után már szóba került a gyanús illető jobbkeze is, Álmodozó György, ha jól emlékszem, bár nem nagyon értem, hogyan lehet egy ember jobbkéz. 
 
Kérem tisztelettel, tessék már ráküldeni erre a gyanús figurára az elszámoltatási népbiztost!
 
Üdvözlettel: egy szavazó

Szólj hozzá!

Címkék: szabadság orbán viktor béke alkotmány egyetértés matolcsy

A bejegyzés trackback címe:

https://zuzda.blog.hu/api/trackback/id/tr232945462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása