HTML

Téveszme zúzda

A téveszmék makacs dolgok - ha nem nézünk velük szembe, nincs semmi esélyünk!

Friss

Nem a szocik uszítják az ország ellen a külföldieket

2011.01.21. 19:18 nocenz_Ura

Téveszme, amit Deutsch Tamás terjeszt. A szocik persze ezerrel kritizálják a kormányt, de a külföld nem a tájékozatlan hülyék gyülekezete. Valójában a mai hatalom intézkedései verték ki a biztosítékot, ha Deutsch stílusát követnénk, azt írhatnánk, hogy a kormány uszítja az ország ellen a külföldet. Persze ez sem igaz így, a külföld a kormányra haragszik, nem a népre vagy az országra, de sajnos a kormány tekintélyvesztésének következményeit az egész ország megszívja majd.

Téveszme: "a szocialisták az ország ellen uszítják a külföldieket. Csatlakozz (a fideszes Facebook oldalhoz), ha úgy gondolod, hogy ELÉG a hazugságokból! EL A KEZEKKEL MAGYARORSZÁGTÓL!!!!!"

A valóság: a külföld, ami alatt itt a külföldi, főleg az európai kormányokat és a sajtót kell érteni, nem a könnyen félrevezethető analfabéták gyülekezete. Saját forrásai és saját véleménye van.
 
Magyarázat: a szocik most persze ezerrel bírálják a Kedves Vezér és csapata intézkedéseit, de hát lássuk be: ellenzékben ez a dolguk. De nem csak ők bírálnak, hiszen van rá ok bőven.

A külföld meghallgatja ezeket a bírálatokat, de ez teljesen hatástalan lenne, ha nem látnák úgy maguk is, hogy van alapja a felhorkanásnak. A külföldi kormányok kimerítő jelentéseket kapnak a saját követségeiktől, ismerik nemcsak az ellenzék, hanem a kormány, valamint a szakmai és a civil szervezetek véleményét is. Kapnak sajtószemlét is, a magyar sajtó teljes spektrumából.

A sajtó minőségi része pedig tudósítókat és a magyar ügyeket viszonylag jól ismerő szakújságírókat foglalkoztat, szakértőket szólaltat meg, vagy háttérbeszélgetéseken szakértők, például az adott ország külügyminisztériumi illetékeseinek véleményét kéri ki.

Komolyan azt hiszi bárki is, hogy a világ legbefolyásosabb lapjai, köztük konzervatívok is szép számmal, az MSZP irányításával folytatnak kampányt? Esetleg hihető, hogy a zöldek eléggé önjárónak ismert vezére, Daniel Cohn-Bendit, vagy Angela Merkel német kancellár Gyurcsány Ferenc marionett figurája?
 

3 komment · 2 trackback

Címkék: fidesz gyurcsány merkel cohn bendit deutsch tamás

A bejegyzés trackback címe:

https://zuzda.blog.hu/api/trackback/id/tr362603532

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Daniel Cohn-Bendit támogatja Orbánt 2011.01.23. 08:41:09

Az Eu Parlamentben Daniel Cohn-Bendit Orbán Viktor fejére olvasta a vatikáni mutyit. Még akkor is, ha támogatólag hangzott el a következő; "Ha a világon a kereszténységért akar harcolni, Önnel vagyunk." Kereszténységért küzdeni nekem és sokak...

Trackback: A sajtószabadság vége? 2011.01.22. 21:23:26

Ténytár A “médiaalkotmánynak” nevezett törvény jelentősen átalakítja a magyar elektronikus médiumok rendszerét, változtat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maholnap · http://koklerbroker.blog.hu/ 2011.01.22. 00:49:30

No de akkor kik is vajon okai az ország imázsa romlásának?

Mackósajt66 2011.01.22. 12:24:36

"a külföld nem a tájékozatlan hülyék gyülekezete"

Mondjuk én azon azért jót röhögtem, amikor az egyik képen egy jól tájékozott külföldi (talán maga Daniel Cohn-Bendit) éppen a Magyar Nemzetet féltette baromira a kormánytól.....:)

Gondolom elfelejtettek neki szólni, hogy "Danny bá, a spontán akcióban a Népszabit, Népszavát, és 168 órát féltsd, őket fogja kicsinálni személyesen Orbán Magaazördög Viktor"! :)

nocenz_Ura 2011.01.22. 18:08:47

@Mackósajt66: Szerintem nem véletlenül és nem hülyeségből tartották a Magyar Nemzetet is - ha jól megnézed a képeket, láthatod, hogy a Zöld frakció tagjai az _összes_ országos napilapot és az _összes_ fontos hetilapot így tartották. Ez koncepció volt, mert a sajtószabadság megnyirbálása minden lapot veszélyeztet. Én egyébként ettől függetlenül úgy látom, hogy a Nemzetnél kemény pártirányítás és öncenzúra működik már évek óta.
süti beállítások módosítása